Forfatter
Tittel Molekylær gastronomi for alle
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Annen informasjon Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001611nam 22002891 4500
*00130355
*008140520s2014 no ar 00nob 9
*015 $a150163196$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-02-44547-8$bib.
*025 $a9788202445478
*040 $aBokbasen AS
*0411 $anob$heng
*0821 $a641.5$zh$25/nor
*090 $dY
*096 $aKultur Mat 641.5 Y
*10010$aYoussef, Jozef$8m
*24010$aMolecular cooking at home
*24510$aMolekylær gastronomi for alle
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2014
*300 $a240 s.$bill.$c23 cm
*520 $aHva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.
*574 $aOriginaltittel: Molecular cooking at home
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aRøed, Erik$d1966-$eovers.$jNO$0(NO-TrBIB)11064536$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening