Biblioteket Kristiansand Katedralskole Gimle

Molekylær gastronomi for alle
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Molekylær gastronomi for alle
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Kultur Mat 641.5 Y
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Annen informasjon
  • Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.
ISBN
  • 978-82-02-44547-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001611nam  22002891  4500
*00130355
*008140520s2014    no     ar         00nob 9
*015  $a150163196$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-02-44547-8$bib.
*025  $a9788202445478
*040  $aBokbasen AS
*0411 $anob$heng
*0821 $a641.5$zh$25/nor
*090  $dY
*096  $aKultur Mat 641.5 Y
*10010$aYoussef, Jozef$8m
*24010$aMolecular cooking at home
*24510$aMolekylær gastronomi for alle
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2014
*300  $a240 s.$bill.$c23 cm
*520  $aHva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.
*574  $aOriginaltittel: Molecular cooking at home
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aRøed, Erik$d1966-$eovers.$jNO$0(NO-TrBIB)11064536$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kristiansand katedralskole Gimle - BiblioteketKultur Mat 641.5 Y